Tag Archives: визба

Вранец касна берба 2018 е конечно тука ❤️

Нашето последно вино Вранец касна берба 2018 е конечно тука и чека на вас! Овој Вранец се одликува со темно црвена боја со виолетови нијанси и висок вискозитет. На нос не дочекува моќен бран на ароми од темноцрвено зрнесто овошје, како капини и боровници, со суптилни ноти на тутун и каранфилче. Експлозија од вкусови на […]

×