Адреса: ул.Борис Трајковски 34/1a

1000 Скопје, Република Македонија

Teлефон  + 389 (0)70 262829, (0)70 242419

 

Нашата винарија е лоцирана на 5км југо-источно од центарот на градот во насока кон Марковиот Манастир.

За закажување на посета на винарската визба и вински дегустации контактирајте не:

Контакт формулар

* Required fields