кои сме ние?

Винарската визба КАРТАЛ е основана како резултат на фамилијарна традиција, почит кон виното и виновата лоза.

Нашата мисија се заснова на одржување на врската меѓу човекот и природата, а нејзините продукти преточени во нектар на боговите.

Лоцирана во главниот град на Македонија, Скопје, со својот мал капацитет од 100.000 литри на годишно ниво, најсовремена опрема за преработка и зреење на виното и грижливо одбраното сортно грозје од скопското виногорје, нашата винарска визба Ви овозможува висок квалитет и уживање во секоја капка вино. Спојот на традицијата и науката е идеална комбинација која нашите енолози ја претвораат во совршенство. Одлично избалансираните вина, сортните карактеристики, овошните тонови и љубовта која им е дадена го заслужуваат вашето внимание.

Секое наше шише во себе не содржи само вино, туку сплотува илјадници, илјадници милувања, промени на расположението и досегање до границите на умот, години на макотрпна работа, одминување на годишните времиња и стрпливо чекање на конечната цел.

Дознај повеќе

Нашите производи

Бели вина
Црвени вина
Розе вина

Дегустација на вина

Дозволете си несекојдневно пријатно искуство!

Дознајте каде и како се раѓа виното за време на винската тура во винарија Картал водена од самите домаќини кои со страст и задоволство ќе Ве внесат во тајните на модерното винарство изведено во фамилијарна атмосфера.

Комплетното уживање Ве чека во собата за дегустации, уредена во топол традиционален амбиент во која можете да ги пробате вината на Картал “спарени” со соодветна храна и музика.

Резервирај посета

❤ 100% од патниците ја препорачуваат нашата тура

star rating  The winery is very welcoming and we had an amazing time not only enjoying a nice tour through the facility but also sitting together, trying the different wines and chatting... read more

GrandTour33356025006
октомври 3, 2023

star rating  Wonderful wine tasting. Delicious wines and tasty food. It was great interacting with the winery owners as well as other guests. Highly recommend.

WorldTraveler01134
октомври 2, 2023

star rating  We had an amazing time there! The selection of wine paired perfectly with the food. The owner was really nice and explained clearly the wine making process. Definitely recommend to... read more

beaub402
септември 30, 2023

star rating  Winery „Kartal“,家庭式經營18年,很努力,拿到地區金牌,熱親搭救、款待周到,知識全面。

Winery „Kartal“ family-run for 18 years. Works hard and won a regional gold medal. They are friendly and knowledgeable, very nice experience.

Sandy655
септември 30, 2023

star rating  Kartal was undoubtedly a great experience that you must do in Skopje. Jordan and Filip are very kind and truly desire to transmit their passion for wine. The tour is... read more

Decio154
септември 26, 2023

star rating  What a great experience. We were a little unsure what to expect when we pulled up to the winery in an industrial area of Skopje. But the wine... read more

Expedition145676
септември 6, 2023

star rating  We really enjoyed this experience! It's a must do when in Skopje 😉Wines are excellent - in particular the red ones- great location and also the hosts Jordan & Filip... read more

Zegrean a
август 26, 2023

star rating  This was the best wine tour I have ever been to. And I have been to a few

Owners are very passionate and caring. They give good portion sizes... read more

matthewCTaylor
јули 18, 2023

star rating  Very friendly owners. Interesting stories about how wine is made and about the wines. Excellent wines aswell.

oskarbok
јули 1, 2023

star rating  Great place with fantastic wines, especially the chardonnay and merlot wines. The tour was very good with the owners of the winery. Wine tasting was excellent with great food great... read more

Escape05365121398
јуни 19, 2023

star rating  The experience was really great! Jordan really made us feel at home during this educational wine tasting. You can tell how much fun he has telling us about his passion!... read more

GinToniek
јуни 18, 2023

star rating  Jordan told eagerly about the wine and how it’s made at the wine yard. The wine was amazing and we had plenty of cheese and ham on the side! We... read more

Sofie R
мај 27, 2023
 • star rating  The winery is very welcoming and we had an amazing time not only enjoying a nice tour through the facility but also sitting together, trying the different wines and chatting... read more

  GrandTour33356025006
  октомври 3, 2023
 • star rating  Wonderful wine tasting. Delicious wines and tasty food. It was great interacting with the winery owners as well as other guests. Highly recommend.

  WorldTraveler01134
  октомври 2, 2023
 • star rating  We had an amazing time there! The selection of wine paired perfectly with the food. The owner was really nice and explained clearly the wine making process. Definitely recommend to... read more

  beaub402
  септември 30, 2023
 • star rating  Winery „Kartal“,家庭式經營18年,很努力,拿到地區金牌,熱親搭救、款待周到,知識全面。

  Winery „Kartal“ family-run for 18 years. Works hard and won a regional gold medal. They are friendly and knowledgeable, very nice experience.

  Sandy655
  септември 30, 2023
 • star rating  Kartal was undoubtedly a great experience that you must do in Skopje. Jordan and Filip are very kind and truly desire to transmit their passion for wine. The tour is... read more

  Decio154
  септември 26, 2023
 • star rating  What a great experience. We were a little unsure what to expect when we pulled up to the winery in an industrial area of Skopje. But the wine... read more

  Expedition145676
  септември 6, 2023
 • star rating  We really enjoyed this experience! It's a must do when in Skopje 😉Wines are excellent - in particular the red ones- great location and also the hosts Jordan & Filip... read more

  Zegrean a
  август 26, 2023
 • star rating  This was the best wine tour I have ever been to. And I have been to a few

  Owners are very passionate and caring. They give good portion sizes... read more

  matthewCTaylor
  јули 18, 2023
 • star rating  Very friendly owners. Interesting stories about how wine is made and about the wines. Excellent wines aswell.

  oskarbok
  јули 1, 2023
 • star rating  Great place with fantastic wines, especially the chardonnay and merlot wines. The tour was very good with the owners of the winery. Wine tasting was excellent with great food great... read more

  Escape05365121398
  јуни 19, 2023

Последно на нашиот блог

Посетете ја Картал винарската визба на првиот пролетен вински фестивал GrandVin 2023

На 8 април во Скопје, во хотелот Мериот ќе бидеме дел од првиот пролетен вински [...]

Вранец касна берба 2018 е конечно тука ❤️

Нашето последно вино Вранец касна берба 2018 е конечно тука и чека на вас! Овој [...]

Идеални комбинации на вино и храна

Комбинациите на вино и храна се деликатен процес. Комбинацијата на храна и вино е техника [...]

Како да дегустирате вино

Колку пати ви се случило келнер во ресторан да ви донесе вино и да ве [...]

Како да изберете вино за готвење

Секогаш уживаме во нашиот избор на вина пиејќи ги од чаша, но некои рецепти се [...]