кои сме ние?

Винарската визба КАРТАЛ е основана како резултат на фамилијарна традиција, почит кон виното и виновата лоза.

Нашата мисија се заснова на одржување на врската меѓу човекот и природата, а нејзините продукти преточени во нектар на боговите.

Лоцирана во главниот град на Македонија, Скопје, со својот мал капацитет од 100.000 литри на годишно ниво, најсовремена опрема за преработка и зреење на виното и грижливо одбраното сортно грозје од скопското виногорје, нашата винарска визба Ви овозможува висок квалитет и уживање во секоја капка вино. Спојот на традицијата и науката е идеална комбинација која нашите енолози ја претвораат во совршенство. Одлично избалансираните вина, сортните карактеристики, овошните тонови и љубовта која им е дадена го заслужуваат вашето внимание.

Секое наше шише во себе не содржи само вино, туку сплотува илјадници, илјадници милувања, промени на расположението и досегање до границите на умот, години на макотрпна работа, одминување на годишните времиња и стрпливо чекање на конечната цел.

Дознај повеќе

Нашите производи

Бели вина
Црвени вина
Розе вина

Дегустација на вина

Дозволете си несекојдневно пријатно искуство!

Дознајте каде и како се раѓа виното за време на винската тура во винарија Картал водена од самите домаќини кои со страст и задоволство ќе Ве внесат во тајните на модерното винарство изведено во фамилијарна атмосфера.

Комплетното уживање Ве чека во собата за дегустации, уредена во топол традиционален амбиент во која можете да ги пробате вината на Картал “спарени” со соодветна храна и музика.

Резервирај посета

❤ 100% од патниците ја препорачуваат нашата тура

star rating  Great place with fantastic wines, especially the chardonnay and merlot wines. The tour was very good with the owners of the winery. Wine tasting was excellent with great food great... read more

Escape05365121398
јуни 19, 2023

star rating  The experience was really great! Jordan really made us feel at home during this educational wine tasting. You can tell how much fun he has telling us about his passion!... read more

GinToniek
јуни 18, 2023

star rating  Jordan told eagerly about the wine and how it’s made at the wine yard. The wine was amazing and we had plenty of cheese and ham on the side! We... read more

Sofie R
мај 27, 2023

star rating  I've been to numerous won tasting tours around the globe and I must say that this one was the most educational and has the most impact. Honestly, I was not... read more

Pepedel
мај 24, 2023

star rating  My Wife and I went there for a Two Hour Wine and Food Tour .. We were met by Jordan one or two brothers that run the winery.. We were... read more

C W
мај 22, 2023

star rating  Very unique wine expirience, wine tasting tour hosted by the owners themselves. High quality wines. Beautifully spent a couple of hours. If you visit Skopje don't miss Kartal winery.

Snezana S
мај 22, 2023

star rating  Excellent tour with friendly host. We got to know a lot about the process of making vine and had a great time tasting some of their fine vines. I highly... read more

Trek10225604649
март 11, 2023

star rating  We had a great time tasting delicious wine in Kartal Winery. Filip and Jordan were very friendly and provided us with great presentations of all kinds of wines.

Most... read more

oliversP6305FG
март 9, 2023

star rating  Great hospitality of two brothers, Jordan and Filip. Jordan took us to the wine cellar tour and after we went to tasting room where both Jordan and Filip explain each... read more

MoranaP75
јануари 29, 2023

star rating  We had a most pleasant symposium discussing wines, winemaking, agriculture, the situation in North Macedonia, everyday life and many other topics with some additional tips on what to do and... read more

markuskP1163BK
октомври 31, 2022

star rating  Fantastic experience. The Kartal brothers have a hidden gem in Skopje. Outstanding wines. Fun wine tasting adventure. Find time to work it into your vacation.

O9504FZbrianw
септември 10, 2022

star rating  The owners are very nice and friendly and we loved the personalised wine tasting with the owners, who told us about the history of winr-making in Macedonia as well as... read more

Explorer11390730700
август 12, 2022
 • star rating  Great place with fantastic wines, especially the chardonnay and merlot wines. The tour was very good with the owners of the winery. Wine tasting was excellent with great food great... read more

  Escape05365121398
  јуни 19, 2023
 • star rating  The experience was really great! Jordan really made us feel at home during this educational wine tasting. You can tell how much fun he has telling us about his passion!... read more

  GinToniek
  јуни 18, 2023
 • star rating  Jordan told eagerly about the wine and how it’s made at the wine yard. The wine was amazing and we had plenty of cheese and ham on the side! We... read more

  Sofie R
  мај 27, 2023
 • star rating  I've been to numerous won tasting tours around the globe and I must say that this one was the most educational and has the most impact. Honestly, I was not... read more

  Pepedel
  мај 24, 2023
 • star rating  My Wife and I went there for a Two Hour Wine and Food Tour .. We were met by Jordan one or two brothers that run the winery.. We were... read more

  C W
  мај 22, 2023
 • star rating  Very unique wine expirience, wine tasting tour hosted by the owners themselves. High quality wines. Beautifully spent a couple of hours. If you visit Skopje don't miss Kartal winery.

  Snezana S
  мај 22, 2023
 • star rating  Excellent tour with friendly host. We got to know a lot about the process of making vine and had a great time tasting some of their fine vines. I highly... read more

  Trek10225604649
  март 11, 2023
 • star rating  We had a great time tasting delicious wine in Kartal Winery. Filip and Jordan were very friendly and provided us with great presentations of all kinds of wines.

  Most... read more

  oliversP6305FG
  март 9, 2023
 • star rating  Great hospitality of two brothers, Jordan and Filip. Jordan took us to the wine cellar tour and after we went to tasting room where both Jordan and Filip explain each... read more

  MoranaP75
  јануари 29, 2023
 • star rating  We had a most pleasant symposium discussing wines, winemaking, agriculture, the situation in North Macedonia, everyday life and many other topics with some additional tips on what to do and... read more

  markuskP1163BK
  октомври 31, 2022

Последно на нашиот блог