Our Adress:
Str. 1519, No. 7, Skopje, Macedonia
Tel. + 389 (0)70 262829, (0)70 242419
E-mail: info@kartal.com.mk

Каберне Совињон со длабоко темна црвена боја и густа вискозност. Привлечен, волшебно-комплексен мирис на компот од вишни и пасирани капини, а моќно засилен со ароми на стопено темно чоколадо, бибер и тутун. Вкусот е силен и чист со полно робусно тело и кремаста текстура следен од совршени, свилено меки и интегрирани танини.

Зреено 12 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 1.500 шишиња.

Врвно Каберне Совињон што создава посебни моменти!

Се служи на температура од 16 до 18°C.

Share