Дозволете си несекојдневно пријатно искуство!

Дознајте каде и како се раѓа виното за време на  винската тура во винарија Картал водена од самите домаќини кои со страст и задоволство ќе Ве внесат во тајните на модерното винарство изведено во фамилијарна атмосфера.

Комплетното  уживање Ве чека во собата за дегустации, уредена во топол  традиционален амбиент во која можете да ги пробате вината на Картал “спарени” со соодветна храна и музика.

Резервации за вински тури, вински дегустации и организации на настани  Ве молиме контaктирајте преку следниот формулар*:

 

*минимум 5 лица за дегустација

Информации за резервација

Лични информации

* Задолжителни полиња