Адреса: Ул. 1519,  Бр. 7

1000 Скопје, Македонија

Тел: + 389 (0)70 262829, (0)70 242419

 

Нашата винарија е сместена на 5 километри југоисточно од центарот на градот во правец на манастирот Свети Марко.

 

За вински тури и дегустација на вино, контактирајте не:

Контакт формулар

* Required fields