Our Adress:
str.Boris Trajkovski 34/1a , Skopje, Macedonia
Tel. + 389 (0)70 262829, (0)70 242419
E-mail: info@kartal.com.mk
Vranec Barrique

Многу темно црвена, скоро црна мистична боја со повикувачки пурпурни нијанси.. интензивно и богато буке од овошно-зачински мириси на сируп од боровници, мелени црвени рибизли и мармалад од шипки елегантно следени од дискретна ванила и црн бибер со благо пецкање на непцата кои пак го најавуваат полното тело и добрата структура со вклопени зрели танини.

Зреено 12 месеци во дабови буриња.

Лимитирана серија од 2.500 шишиња.

Вранец што инспирира…за посебни моменти!

Се служи на температура од 16 до 18°C.

Share