Our Adress:
str.Boris Trajkovski 34/1a , Skopje, Macedonia
Tel. + 389 (0)70 262829, (0)70 242419
E-mail: info@kartal.com.mk
Bag in Box

Вранец

100% Вранец со темно-црвена рубин боја. Интензивен, чист мирис на боровинки и модра слива. Свилена текструра со заокружени меки танини и послевкус кој се памти.

Како да се послужи

Се служи на температура од 16 до 180С. Најдобар е во комбинација со свинско месо, телешко месо и дивеч.

Нето. 5лит.

Share