ул.Борис Трајковски 34/1a , Скопје, Македонија
Teлефон + 389 (0)70 262829, (0)70 242419
Bag in Box

Рајнски Ризлинг

100% Рајнски Ризлинг со кристална жолто-зелена боја. Интензивен освежителен мирис на зелено јаболко, цитруси и пролетни цветови.

Како да се послужи

Се служи на температура од 10 до 120С. Најдобар е во комбинација со лесно бело месо, пилешко месо, риба, морски плодови.

Нето. 5лит.

 

Вранец

100% Вранец со темно-црвена рубин боја. Интензивен, чист мирис на боровинки и модра слива. Свилена текструра со заокружени меки танини и послевкус кој се памти.

Како да се послужи

Се служи на температура од 16 до 180С. Најдобар е во комбинација со свинско месо, телешко месо и дивеч.

Нето. 5лит.

 

Share